Syksy saapuu

Vaikka usein syksystä sanotaan, että se on kamalan ällöttävän inhottavaa aikaa ja se vain muistuttaa meitä alati lähestyvästä talvesta, on siinäkin puolensa. Varsinkin aurinkoiset kuivat syyspäivät ovat mieleeni ja innoittavat käymään pitkillä lenkeillä metsän siimeksessä. Koirilla ei ole liian kuuma, eikä minulla liian kylmä. Lisäbonuksena syksyssä on tottakai upea ruska! Mitä te olette mieltä syksystä?
 

Tässä koirakolmikko eilen Joutomaalla. Kaapo piti pistää hihnaan, koska on taas se aika vuodesta jolloin haahuillaan ihanien hajujen perässä eikä silloin tietenkään tarvita korvia mihinkään. Meillä ei oikeastaan ole tapahtunut mitään ihmeellistä kesän aikana, ollaan lenkkeilty ja käyty mätsäreissä nuorison voimin. Moo tosin vain turistina. Tessu sijoittui yhdessä mätsärissä punaisten neljänneksi ja toisessa epävirallisesti sinisten “viidenneksi” (putosi viimeisenä sinisten kehässä). Kaapo loukkasi takajalkansa päälle viikko sitten ja ontui pahasti muutaman päivän, onneksi se meni vielä ohi levolla ja särkylääkekuurilla. Nyt se jaksaa taas hömpötellä mukana ja viipottaa Mainin perässä takapihalla :)

Ja Mainilla alkaa lauantaina pentukurssi! Ehkä laitan tännekin sieltä jotain, jos saisin kuvaajan kidnapattua mukaan. Lisäksi marraskuussa olisi tiedossa mahdollisesti jälkikurssi, jota harkitsen vakavasti. hmm… Kirjoittelemisiin.
 
  • Luettu (0)
  • Tykkäsin (0)
  • En tykkää (0)