Melekein winneri

Ensiksi kuulumisia 26.10. olleesta mätsäristä! Tessu sijoittui pienten aikuisten sinisten toiseksi, sinisten voittajaksi valittiin kauniisti käyttäytynyt beagle. Onnea heille! Tessu oli aivan täpinöissään, päästessään pitkästä aikaa kehänauhojen sisäpuolelle. Se ei antanut edes sitä purevan pikkukoiran häiritä suoritustaan.
Myös Maini kävi ensimmäistä kertaa match showssa, se sai sinisen nauhan eikä sijoittunut sinisten kehässä. Se pisti esiintyessään parastaan ja punainen nauha olisi kuulemma irronnut, jos tutkiminen olisi onnistunut. Maini ei antanut tuomarin koskea ollenkaan. En tiedä vaikuttiko siihen, että Maini oli aika väsynyt pentukurssin jälkeen ja omituisen kärttyinen mätsäripaikalla. Se esimerkiksi näksytteli kaverini koiralle, jos se tuli yhtään lähemmäs. Vähän mietin, että kannattaako sitä viedä suoraan pentukurssilta mätsäripaikalle mutta vein kuitenkin. Tuomari oli myös sitä mieltä, että menen itse aivan liian hiljaiseksi kun hän tulee koiraa tutkimaan -> Mainin epäilykset heräävät. Eli pitää omaa käytösmalliakin harjoittaa toisenlaiseksi. Paljon tuli siis mietittävää ja opittavaa itsellekin. :)

Ja yllä kuvia puolivuotiaasta Mainista tältä päivältä, ne otettiin äärimmäisen nopeasti sillä siskoni täytyi kiirehtiä bussiin. Aika hyviä niistä kuitenkin tuli, vai mitä olette mieltä? Maini on käynyt tosiaan pentukurssilla lauantaisin ja meillä on mennyt oikein hyvin! Maini hakee loistavasti kontaktia ja olemme hiljalleen aloittaneet perusasennon harjoittelun. Kurssin opettaja ja ryhmä on mielestäni tosi mukava :) Marraskuussa meillä alkaa myös jäljestyksen perusteet kurssi, jossa ajattelin hieman sytytellä jäljestyksen ajatusta. Siitä olisi ehkä sitten helppo jatkaa ensivuonna.
 
  • Luettu (0)
  • Tykkäsin (0)
  • En tykkää (0)